Sfaturi pentru ca aerul conditionat sa nu dauneze

Sfaturi pentru ca aerul conditionat sa nu dauneze

Este recomandat ca aparatul de aer conditionat sa fie pozitionat in cadrul incaperii, astfel incat curentii de aer sa nu bata direct catre corpul uman, deoarece acesta poate provoca racirea locala a unor portiuni ale corpului si senzatii de discomfort.

Paralizia faciala, dureri la nivelul coloanei, nevralgii, lacrimare si inrosirea ochilor, problemele dentare, pot apare din cauza unui aer conditionat montat necorespunzator si a unei diferente prea mari de temperatura intre interior si exterior.

Este foarte importanta aerisirea zilnica a camerei si mentinerea temperaturii intre 21°C si 25°C.

Pentru a ne bucura de beneficiile climatizarii incaperii si a nu suferi efecte secundare, se respecta urmatorul principiu: corpul uman se intalneste cu aerul insuflat de aparate numai dupa ce acesta a parcurs un drum cat mai lung, rasucindu-se practic pe 2-3 laturi ale incaperii. In acest fel, jetul de aer, insuflat de aparat isi micsoreaza energia cinetica prin frecarea de pereti, tavan, mobilier etc.

Studii facute in Statele Unite ale Americii au comparat din punct de vedere medical calitatea si durata de viata a doua comunitati: una in care localnicii au avut in case instalatii de aer conditionat si alta unde oamenii au trait in mod natural. Rezultatul a fost semnificativ, dar nu neasteptat: prima comunitate a avut in mod substantial mai multi oameni longevivi si mai sanatosi.

Echipa aerconditionat24.info va poate consilia cu privire la pozitionarea corecta a aparatului de aer conditionat, montaj aer conditionat si curatare aer conditionat.

Ne puteti contacta la numarul de telefon: 0772263035!

Call Now Button